Vrouwelijke ondernemers de Wolden

Ontmoeten, verbinden, stimuleren, inspireren, versterken
Ik wil lid worden

Verslag Shared Dining 12 juni

Zoals we de laatste paar jaren vaker hebben gedaan, kozen we er ook dit jaar voor om het seizoen voor de vakantieperiode af te sluiten met gezamenlijk eten.

We hoopten op een soort tuinfeestje, lekker buiten eten, maar het was helaas te koud. We hadden hier rekening mee gehouden door een locatie te kiezen waarbij we ook binnen konden eten. Dit werd de Pup bij Rian in Alteveer. Echt een ideale, gezellige ruimte!

Marian nam de rol van cateringbedrijf op zich. Met serviesgoed, bestek en aanvullende boodschappen kregen we een leuk aangeklede tafel.

Iedereen had iets te eten meegenomen. We maakten er een buffet van. Het werd een verrassende proeverij met soep vooraf, hartige taart, diverse koude salades, bladerdeeg hapjes en een toetje na. Erg lekker allemaal en er was ruim voldoende te eten. 

We konden kennis maken met een potentieel lid en uitgebreid met elkaar in gesprek. Diverse onderwerpen passeerden met persoonlijke ervaringen in een open sfeer. Elkaar kennen is ook een essentieel onderdeel voor de zakelijke kant van het ondernemerschap.

Het was een hele leuke afsluiter van het seizoen.